• Domov
  • Jogi nyilatkozat (csak szlovén nyelven)

Jogi nyilatkozat (csak szlovén nyelven)

Avtorske pravice

Zdravstveni dom Lendava si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh tretjih oseb. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene, brez naše odobritve in dovoljenja.
Vsa besedila, slike, grafike in drugi dokumenti na naših spletnih straneh, so v  zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge zaščite intelektualne lastnine.

Izključitev odgovornosti

Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Zdravstveni dom Lendava ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Zdravstveni dom Lendava ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Zdravstveni dom Lendava , niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa , uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Snemanje datotek in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Zdravstveni dom Lendava ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletne strani Zdravstvenega doma Lendava vsebujejo tudi povezave na spletne strani tretjih oseb z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Zdravstveni dom Lendava ne odgovarja za pravilnost delovanja ali vsebino na povezanih spletnih straneh tretjih oseb.

Varstvo osebnih podatkov

Zdravstveni dom Lendava se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko naših spletnih strani ne bomo posredovali tretjim osebam. Podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so posredovani.

Informacije - Koronavirus

Informacije glede testiranj, cepljenja, itd. - SPREMEMBA S 06.03.2023