Koronavirus

SPOROČILO ZA PACIENTE 

Spoštovani pacienti,

V kolikor ste v zadnjih 14. dneh, pred začetkom bolezni  bili  izven Slovenije, v endemičnih območjih ali v stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo s koronavirusom in imate povišano telesno temperaturo, z znaki okužbe dihal (kašelj in/ali težko dihanje) oziroma SUMITE, DA BI LAHKO BILI OKUŽENI S KORONAVIRUSOM, obvezno PO TELEFONU POKLIČITE svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa potrebna navodila in NE PRIHAJAJTE V AMBULANTO.


PSIHOSOCIALNA PODPORA V ČASU EPIDEMIJE

V trenutni situaciji širjenja koronavirusa je povsem razumljivo, da ljudje občutimo zaskrbljenost, tesnobo ali neobvladljiv strah. Skušajmo jih obvladovati s tem, da namenimo dovolj časa samemu sebi, vzdrževanju varnih medosebnih odnosov in pogovoru z bližnjimi.

Če ste se sami znašli v stiski in se počutite tesnobno ali zaskrbljeno glede koronavirusa, lahko kontaktirate tudi nas. Nudimo psihološko podporo v obliki kratkih, razbremenilnih pogovorov.

Pogovori bodo potekali preko brezplačnega telefona 24h na dan na telefonski številki

080 51 00


SAMOPLAČNIŠKI BRISI NA SARS-CoV-2

Spoštovani,

ker v zadnjem času zaznavamo večje povpraševanje v zvezi z izvajanjem samoplačniških brisov na SARS-CoV-2, vas obveščamo, da v Zdravstvenem domu Lendava izvajamo tudi samoplačniške brise na SARS-CoV-2, cena brisa je 90 EUR.

Plačilo za SAMOPLAČNIŠKI BRIS NA SARC-COV-2 nakažite na TRR  ZDRAVSTVENEGA DOMA LENDAVA:

  • 90,00 EUR
  • SI56012596030921555,  SWIFT BIC: LJBASI2X
  • SKLIC NI POTREBEN,(vnesete 99 )
  • NAMEN PLAČILA : navedejo priimek in ime in samoplačnik

POTRDILO O PLAČILU IN PODATKE O OSEBI (ime in priimek, naslov, rojstni datum, telefonska številka za kontakt) ZA KATERO JE PLAČILO  IZVEDENO POŠLJITE NA E-MAIL: jozica.kovacic@zd-lendava.si ALI  goran.jambrovic@zd-lendava.si

Ambulanta vam bo telefonski sporočila datum in uro odvzema.

Svoj izvid lahko preverite tudi preko portala ZVEM.


PRIPOROČILA za preprečevanje okužb z virusom Covid – 19